...






"Gå inte alltid dit vägen leder, utan gå istället där ingen väg finns och lämna spår"





Jag luktar lik....


Mitt liv kretsar runt plugget förtillfället... Pluggar nästan så mycket att jag inte känner igen mig själv längre... Dygnet runt sitter jag med böckerna i knäet och när jag sover, ja då drömmer jag om det... Värst av allt är att jag tror jag gillar't, inte trökigt isåfall! Anatomi är fruktansvärt intressant måste jag säga... Tungt, men intressant!

Idag har vi haft obduktion och det va en upplevelse utöver det vanliga... Shit! Alla organ va uttagna ur kroppen och låg på bordet vid sidan om... Dessa gick obducenten igenom var för sig och skivade upp alla organ som en brödlimpa för att kolla efter dödsorsaker och förändringar... Tillsist fick vi gå fram till kroppen och kika på den, och ner i bukhålan för att se hur det ser ut... Uppsågad från halsen ner till skrevet, tom på innehåll. Att se alla organ uppskivade var väl en upplevelse men kändes ändå helt okej, men det var inte förrän man fick se kroppen som man verkligen insåg vad det är vi håller på med. Här ligger en människa, stel, kall, vit och död... En människa som för en vecka sedan levde som vilken annan människa som helst... Det ger en tankeställare det! Så otroligt mäktig upplevelse, går inte beskriva... Har nog inte förstått ritkigt vad det är man har sett och jag tror det kommer ta några dagar innan man inser att det va på riktigt... Kroppen är en otrolig manick, och att den fungerar så bra som den gör, det är ju helt fantastiskt, verkligen...


Nu blir det städ/tvätt/diska/lagamat-kväll....

HDSL....//Lacken

Minne för livet...




"En bild säger mer än tusen ord" <3

 

Hade tänkt lägga upp mer kort från kvalborg/valborg men kom fram till att jag är alldeles för lat för det...

Checka facebook så finns det så det räcker och blir över...

 


 

Började dagen med en brunch på gotland, väldigt trevligt... Och gott! Intog senare engelska parken för att plugga. Vilket gav resultat, kände mig riktigt hurtig... hittade flowet idag. Kanske kan gå vägen det här?!!? Nä, verkligen inte... men vad gör väl det... man ska alltid göra sitt bästa har jag fått lära mig. Visst är det så? Runt kvällning tog vi vårt pick och pack och kilade över till Marias för lite kvällsmys med pizza... Åhhh så härligt! Väl hemkommen hit plockade jag fram böckerna igen, men gav upp ganska snart då jag insåg att det nog är skadligt att ha böckerna i knäet, 24/7... Inte okej! När det går så långt att man drömmer varje natt om anatomins olika områden så bör man börja bli orolig tror jag... Usch!! Imorgon är det på't igen, plugga plugga plugga... Livet är bra härligt många gånger! =)

 

Sova eller inte sova, det är frågan?!?!! ;)

 

HDSL....//Lacken

 

 


20 dagar kvar!




PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG ..... Hejdå fritid!





Sommar, sol och en jädra massa oxytocin, jag gillar't!



Kvalborg och valborg är nu över för detta år... sorgset måste jag säga, för vilken helg det va... Nyår, påsk, midsommar, halloween, kräftskiva, jul och alla övriga högtider som kan tänkas firas, släng er i väggen... Vart har jag varit hela mitt liv?!!!?!! Inte i uppsala iaf och det är INTE okej...

En valborg är ingen valborg om man inte firar den i Uppsala, så är det bara =)


Kvalborg, dagen innan valborg, börjades med en mysig kvällsbuffé på Chinariver, helt okej... Måste säga att det va sällskapet som gjorde det värt pengen. Efter det spenderades många timmar utomhus i en park fylld med härligt fulla studenter i alla dess former, där fanns även en DJ som lirade lite härliga bitar. En vandrande orkester kom förbi och drog några stråk och så vart det lite fotbollsspelade och bara allmänt mys. Framåt senkvällen drogs det ihop en innefest en bit därifrån med en ljuvlig spelningslista och otroligt härliga människor... Rockade! Sedan, av vad minnet kommer ihåg, så vart det nog hemgång någongång runt småtimmarna=)

Valborg, dagen till ära, blev det tidig uppgång... Klockan 8.00 var det sagt att vi skulle ses inne i stan vid ån för lite champagnefrukost... Underbart! Där glassades det fram till efter lunch, då vi undertiden kikade på alla grymt snygga flottar som for ner med fyrisåns vilda strömmar. Batmanbilen var klart den snyggaste ;) Enligt säkra källor var åskådarantalet uppskattat till 40.000... SJUKT!!! Runt lunch då forsränningen drog mot sitt slut vandrade vi vidare till Ekonomikumparken för en lugn och ljuvlig stund i solskenet med goda vänner. Här uppsattades det till 8.000 studenter som så glatt firade denna underbara Valborg tillsammans... En filt, alkohol, god mat och vänskap var allt som behövdes för att göra denna kväll till den absolut bästa kvällen i världshistorien.. så här långt! Senare när solen gick ner bakom horisonten blev det hemgång för en liten stund, fräscha till sig, för att sedan dra vidare på nya äventyr. Då var det Flogsta och låghuset som gällde.... Grillfest för hela slanten sedan hemma fest och efter det ett försök till takfest i höghusen helt utan resultat. 400 pers trängdes på taket och i trapphuset upp till taket hade en kö bildats som sträckte sig ända ner till andra våningen (från våning 10), GALET!! Orkade inte trängas där så vi drog till en annan fest i majklockan men det  lyckades av många anledningar rinna ut i sanden, så lagom till midnatt blev det hemgång och läggdags, med ett leedne på läpparna! =)



Längtar redan till nästa år... bara 360 dagar kvar, nedräkningen har börjat!!


HDSL.../Lacken

RSS 2.0