Det går bra nu, kompis det går bra nu!


Anatomi-tenta-resultatet är här... OCH JAG ÄR GODKÄND, JIHOOOO!!!!!!!!!!! =)


Igår var en alldeles underbar dag då jag, äntligen, fick sätta mig i hästsadeln igen... Många år sedan sist men tekniken fanns kvar någon stans där inne i kroppen... Tack gud för det! Åh, vad underbart det var, hårt pass men så härligt... Följde ju som sagt med mamma till hennes lektion i hopp om att få en plats att rida extra, och så blev fallet... Eller ja, jag fick ta mammas plats, gulle hon, tack för det! =) sista 10 minuterna red vi ut en liten sväng i solen, åhhhhh vad jag har saknat hästryggen... Kunde gå och lägga mig med ett leende på läpparna, det kan jag säga!! =)


Nu ska jag strax iväg till jobbet för att gå bredvid ännu en gång innan det stora allvaret börjar den 28 juni, då jag börjar på riktigt... Kvällspasset tror jag är lite lugnare än dagpasset så idag kommer det nog gå lika bra som sist... Och jag hoppas på att klockan går fort för när jag slutar vid 22 ska jag hem och packa för att sedan sova... imorgon åker jag tillbaka till Uppis, JIHOOOOO!!!!! =)



Nu längtar jag så till mitt hjärta så det gör ont i kroppen, imorgon får vi kramas igen <3<3


HDSL....//Lacken

Med tummen ur...

... kan man få mycket gjort!


Har nu äntligen sålt den förbannade vespan som stått och skräpat i hundra år.... Att det ska va så svårt att få nått gjort! 6 år senare och ett antal tusen mindre värd är jag nu av med den... 3000 ynkla kronor, långt under dess egentliga värde... Men vad gör man itne för at bli av med den... Kille som köpte den blev glad och kan känna sig stolt, vilket kap han gjorde... grattis till han. Alltid kul när det går bra för andra!!


Idag är förövrigt en ledig dag, och om allt går vägen ska jag till LRK för en timmes ridning.. Åhh vad lycklig jag är för det, så jag saknar ridningen! Fanns ingen ledig plats i morse när vi ringde men ska hänga med mamma ändå i hopp om att någon uteblir såhär i sommartid och då lämnar plats åt mig... Håll tummen!!  =)


Solen skiner så nu ska jag ut och steka lite fett.

HDSL.....//Lacken



"Leendet är vackert. Du är vacker. Vackrast är du när du ler."



Just nu är jag tillbaka i Lidköping en vecka för att gå bredvid på jobbet några dagar inför sommaren.


Igår var det utbildningsdag, vilket var en pärs pga att det var en speedo-repris på vårterminens kurser i omvårdnad och anatomi/fysiologi... Puuhh! Lyft såhär, stå sådär, ergonomi hit och lagar dit.... Njuren, hjärtat, lungor och tarm, ah you name it... Inget kul alls... Dock kasnke behövligt, vem vet. Kvällen spenderades med flickorna och resulterade i en sväng till donken, ett kik på fotboll och allmänt skvallerskvaller... För skvallra det kan dom mina töser. ;)


Idag var första dagen på jobbet och tro mig... Det va intressant, spännande och väldigt väldigt givande... Efter bara en dag har man fått en annan syn på livet, det underbara livet som vi så lyckligtlottade får ha... Tänk vad åldern gör med vår kropp. Tänk när man kommer till det stadie då man inte längre kan gå, stå, sitta upp av egen motorik. Då man inte längre kan tugga, prata, skratta, ANDAS utan att pinas av en konstant smärta... Nä, fy va dåliga vi är på att uppskatta livet vi har fått! Skärpning....

Efter jobbet knallade jag iväg till ågården för ett litet besök hos distriktsyrrorna och mor min... Fick mig en liten rundvandring och inblick i vad de sysslar med... Planerade även in en bredvidgång någongång under sommaren... Kanske får man hänga på en av de heta läkarna på deras pass... Najs! ;) Kvällen avslutades med en gudomlig rabarberpaj, som hör och häpna min far hade bakat, hos bror min i hans nya lya...




Nu är det nog dags att krypa under täcket... och drömma om kärleken <3

HDSL.....//Lacken



RSS 2.0