Sommar, sol och en jädra massa oxytocin, jag gillar't!



Kvalborg och valborg är nu över för detta år... sorgset måste jag säga, för vilken helg det va... Nyår, påsk, midsommar, halloween, kräftskiva, jul och alla övriga högtider som kan tänkas firas, släng er i väggen... Vart har jag varit hela mitt liv?!!!?!! Inte i uppsala iaf och det är INTE okej...

En valborg är ingen valborg om man inte firar den i Uppsala, så är det bara =)


Kvalborg, dagen innan valborg, börjades med en mysig kvällsbuffé på Chinariver, helt okej... Måste säga att det va sällskapet som gjorde det värt pengen. Efter det spenderades många timmar utomhus i en park fylld med härligt fulla studenter i alla dess former, där fanns även en DJ som lirade lite härliga bitar. En vandrande orkester kom förbi och drog några stråk och så vart det lite fotbollsspelade och bara allmänt mys. Framåt senkvällen drogs det ihop en innefest en bit därifrån med en ljuvlig spelningslista och otroligt härliga människor... Rockade! Sedan, av vad minnet kommer ihåg, så vart det nog hemgång någongång runt småtimmarna=)

Valborg, dagen till ära, blev det tidig uppgång... Klockan 8.00 var det sagt att vi skulle ses inne i stan vid ån för lite champagnefrukost... Underbart! Där glassades det fram till efter lunch, då vi undertiden kikade på alla grymt snygga flottar som for ner med fyrisåns vilda strömmar. Batmanbilen var klart den snyggaste ;) Enligt säkra källor var åskådarantalet uppskattat till 40.000... SJUKT!!! Runt lunch då forsränningen drog mot sitt slut vandrade vi vidare till Ekonomikumparken för en lugn och ljuvlig stund i solskenet med goda vänner. Här uppsattades det till 8.000 studenter som så glatt firade denna underbara Valborg tillsammans... En filt, alkohol, god mat och vänskap var allt som behövdes för att göra denna kväll till den absolut bästa kvällen i världshistorien.. så här långt! Senare när solen gick ner bakom horisonten blev det hemgång för en liten stund, fräscha till sig, för att sedan dra vidare på nya äventyr. Då var det Flogsta och låghuset som gällde.... Grillfest för hela slanten sedan hemma fest och efter det ett försök till takfest i höghusen helt utan resultat. 400 pers trängdes på taket och i trapphuset upp till taket hade en kö bildats som sträckte sig ända ner till andra våningen (från våning 10), GALET!! Orkade inte trängas där så vi drog till en annan fest i majklockan men det  lyckades av många anledningar rinna ut i sanden, så lagom till midnatt blev det hemgång och läggdags, med ett leedne på läpparna! =)



Längtar redan till nästa år... bara 360 dagar kvar, nedräkningen har börjat!!


HDSL.../Lacken

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0