So don't let your past destroy what comes tomorrow...



Har en kväll i ensamhetens tecken.. Inte kul! Funderar på att ta en runda med löparskorna, men för gudskull, det är bara en tanke.. skönt va? Dagen idag har förövrigt varit lång som få... dissektion av grishjärta, blodtrycksövning och EKG undervisning vart starten på dagen, vilket vart spännande... Kände mig lite som en galen slaktare för en sekund när jag satt där med sax, pincett och löpte amok på hjärtat...Som taget ur en dålig skräckis... Tur för grisen att den var död annars hade den iaf vart det efteråt! Najs... Resten av dagen har det varit föreläsning i mängder om våra underbara sinnen.. Inte kul, det heller... Vart för segt med föreläsning till kl 17... Vem lär sig något då egentligen.. hallå?? Dock vart det nästan 2 timmar i solen och det gillades ju skarpt... fräknarna rullar in, det går bra nu!


Om man ska ta en runda ändå.... pubrunda eller löprunda, det är frågan??


HDSL....//Lacken

Ingen vit helg här inte...


Nä.. planen om att denna helg skulle få vara vit gick i krasch ganska fort när fredagen närmade sig... Tänkt att man kan vara så övertalig... Igår vart det iaf förfest hemma hos mig med pizzamys och chillmusik, efter det blev det till Värmlands för att skaka lite rumpa... dock vart det ju gasgue på V-dala så värmlands hade inte många besökare.. vilket var skönt ändå.. mer plats för oss. Kvällen avslutades på MAX som vanligt... Inte okej, egentligen.. men nattemat som nattemat!!

Idag har jag hängt på polacksbacken hela dagen bland alla kreativa flottbyggare... Det är som som sagt valborg på fredag och då är det även den årliga flottränningen genom fyrisån... Så idag vart det startskottet på byggandet av flottar och måste säga det att folk är iderika.. kommer bli många fina båtar att kika på.. Vissa mer seriösa än andra.. Får se om jag kommer ihåg kamerna på fredag så jag kan ge lite exempel... Polacksbacken där man bygger är utrustad med allt från hoppborg, klättervägg till pub och frigolitbitar... Så en stund i solen idag har inte vart alls fel, välkomna fräknar =)


Nu blir det lördagsmys....


HDSL....//Lacken


Är bara tvungen att lägga upp ett kort.. detta är ett toabås på Värmlands...
Har ni sett något liknande? Två i ett .... Sweeet!! ;)


Känner mig redig...

....t sjuk. Feber och förkyld, inte kul! =/


Sitter i skolan och är en gnutta stolt över mig själv... Har haft föreläsning om cirkulationen nu på morgonen fram till lunch och trots att jag egentligen slutat sitter jag kvar och pluggar... Inte illa för att vara josefine! Heja heja heja!! Föreläsningen vart nog en bra vändpunkt tror jag, eftersom den gav mig hopp om framtiden, då jag förstod allt hon sa plus att jag faktiskt kan relatera till saker jag tidigare lärt mig.. Bra där!! =)  Nu ska jag försöka få någonting gjort en timme så jag kan ta mig en välförtjänt paus då Maria och co förhoppningsvis får en liten paus från dissikeringen av grishjärtat... Kämpa på!!



"Katt åt anka, flax"


HDSL...//Lacken

...






HAR EN DÅLIG DAG HELT ENKELT......!

Skulle nog vilja påstå att jag är rätt häftig ändå...


... för att jag har löst min allra första rubikskub alldeles på egen hand och att jag nu löser den på 5 min!!

... för att jag igår nästan sprang in i en kändis, må han va c-kändis men ändå. Paradise hotel-Pontus i egen hög person. Va nästan så jag kunde känna på hans hud.. fräscht!




Nog om det. Idag är jag ledig så det vart en underbar sovmorgon till halv 12, sweet! Tyckte jag va värd det, för min hals är verkligen inte längre på min sida. Inte nog med struman, nu har halsmandlarna fått för sig att svullna oxå... Jävlas med mig bara, gör det!! Så det vart inte mycket sammanhängande sömn i natt inte, därför kunde jag med gott samvete ta igen det med en sovmorgon... Right?! =) Borde dock ta mig i kragen nu och få lite plugg gjort, men det gååååår juu såååå seeegggtt!! Tentadatumet knappar in och det nu snart bara en månad kvar... Kommer jag fixa det? NOT!!  Kanske för det något bra med sig trots allt...



PLUGG.... PLUGG.... PLUGG..... PLUGG..... PLUGG..... PLUGG.....  Zzzzzz!!!!


HDSL....//Lacken

Livet är underbart...

... när underlivet är bart!!

Vart ett tag sen sist jag skrev, i know. Men jag har kommit att bli en mycket upptagen kvinna på senare dar, and there is nothing you can do! Våren är här och kärleken sprudlar, eller ah det första stämmer iaf... Solen skiner som aldrig förr... Hejdå kyla, varmt välkommen värmen! Har varit vaken sedan 8, såhär på min lediga dag, inte illa. Satte som mål att jag skulle städa och plugga fram till kl 12, då solen står som högst och är som varmast. Tänkte om jag når mitt mål kan jag sola utan dåligt samvete och det verkar som om jag klara det... Städningen är genomför iaf, dock vart pluggandet inte så effektivt men, det tar jag igen imorrn, i quess!

Helgen har varit fin. Fredagsmys i trevligt sällskap och lördagsmys med underbara flicksen då vi hade vin, ost & kex kväll här på Sernandersväg. Mycket mycket trevligt, senare på kvällen bestämde vi oss för att dra ut till Flustret, och det ångrar vi inte för 5 öre skulle jag tro... Sweet ställe det där! =) Mötte upp Kristin med gäng, det va najs. Skaka rumpa fram till morgonkvisten för att sedan gå på efterfest... Och vilken fest det blev!! NOT!!! Galet Maria, Galet!!! Men jag gillart... haha!  

Nu är det dags att plocka sig ihop och springa ut i solen, undrar jag om jag ska ta mig upp på vår fina takvåning och se om det är en bra solplats... spännande!=)


HDSL....//Lacken

Underbara människor... <3

SSK- Gasque... Get some colours on!

En kväll vi sent glömmer, eller ah, det va ju lite det vi gjorde ;)


Vart så otroligt skoj på den dära gasquen vi hade i lördag..Bästa grejen på länge måste jag säga.. Det vart förfest hos Maria med ett glas vin eller två tillsammans med ett härligt gäng sskare.. Sedan blev det av till V-Dala där vi bjöds på en mingel-champagne... Väl till bords vart det mkt skål, skratt och underbar mat... Mellan varven bjöds det på snaps och spex och det blev till en hejdundrande fest!! Min bordsdam Maria gjorde ju inte saken värre, eller så var det ju så det va?!!? Den bruden hon kan hon... Alkohol alltså ;) "Jajemän, titta vad jag hitta på scenen..." Lagom till 22 vart det släpp för allmänheten och människor i alla dess färger strömmade in, men snyggast va nog vi sskare trots allt.. Många som lagt ner sin själ på temat... Bra gjort!! Då musiken drog igång bjöds vi på livespelning av Frantic Sunday som gjorde ett helt godkänt framträdande.. Visst va det lite röj i dem! MEN resten av musiken under kvällen kan man ju inte beskriva med andra ord än att det SÖG... kasst kasst kasst!! Värre än stocken?!!? Men i goda vänners lag, vad spelar det för roll? Kvällen slutade som förväntat... AWESOME!!!! =)


Idag kan man väl säga att jag premiär solat... Givit många timmar åt vårsolen denna vackra dag, det gillar vi!! =)


HDSL....//Lacken





Hissar flaggan...

För det finns så mycket att fira denna dag...

... Bara nått så enkelt som att livet är en fest till exempel, man ska alltid fira att man fick uppleva den gångna dagen..

... Att jag fått ett JA, gällande sommarvikariatet på majgården i majåker är ju att fira...

... Att någon, får ej nämna namn, har fått en alldeles speciell present denna dag är en stor orsak...

... Att livet leker helt enkelt!


Ett glas vin på det...SKÅL!!


HDSL....//Lacken

Äpplechips is the shit...

... eller nä förresten, Äpplechips is shit!! Ja, inte va det speciellt gott inte.. syrligt och gummiaktigt.. Varför köpte jag inte riktiga chips för?!!? Typiskt!! =/


Igår hade jag återresa hit till Uppsala och vilken pärs till resa.. Uhh! Gick på i Skara där bussen vart full redan då. Jag med min possitiva anda tänkte väl att folk går av nästkommande hållplatser.. MEN ICKE!! I 7 timmar satt jag på bussen, som en packad sill, då alla platser vart upptagna.. Den va inte kul den resan, och vilken träsmak i baken jag hade sen.. uschusch! Men hem kom jag och det är väl ljuvligt som få... =)

Idag hade vi föreläsning alldeles för tidigt på morgonen, kl 8.15. Klockan gick och det visade sig att föreläsaren hade fel datum och fick pallra sig till skolan för att ha föreläsning kl 9.15 ist... Så vi började dagen med en timmes rast, sweet! NOT!  Intressant föreläsning dock, om vävnader, fast jag vet inte om jag blev något klokare men... Hemma lagom till 13 vart jag dötrött och tog mig en powernap, som varade i alldeles för många timmar för mycket.. Jag vet en som kommer ligga vaken inatt jag.. Åhhh!!

Funderar på att packa upp min packning men jag vet inte.... funderar vidare!


HDSL....//Lacken




Det vankas mot sitt slut...

... och imorrn beger jag mig åter hemöver!!


Har haft en alldeles förträfflig vecka här hemma i Lidköping men imorgon är det dags för återresa till Uppsala... Har faktiskt hunnit med en hel del under min vistelse här trots att dagarna går så fort... Igår kväll vart det Påskfirande på Harrys vilket var riktigt najs.. Mycket galet folk, men undra jag om inte mina töser va de galnaste ;) Det va först förfest hos Jenny då vi fick oss en räkmacka.. MUMMA! Sedan drog vi en kortsväng förbi Jennys granne, där en hel hög med människor höll till och efter det drog vi till Harrys... Lyckad kväll, tyvärr fick jag så magonta tt jag vart tvungen att åka hem och missade den stundende efterfesten... Men men , det fixade ju flickorna på egen hand!! =) 

Idag har jag vart i skövde och hängt med Helen och Kimpa, mycket mycket trevligt måste jga säga... Ströga runt i stan med go musik, trevligt folk och donken är ju aldrig fel =)  Härliga människor... Sedan stannade jag till en stund hos den underbaraste människan och så fick jag gosa med mina bäbisar lite oxå.. saknad! Känns så skumt alltihopa, men det är väl bara att inse att såhär kommer det va... Kan dock önska ibland att det hade vart annorlunda, men vad gör man?!?!

Imorgon blir det tidig uppgång för att packa det sista.. bussen går från Skara 11.45 och jag anländer till Uppsala 18.40.. Bra tid! Ska bli skönt att komma hem igen till mina härliga människor där uppe i norr =) Nu ska jag nana.. God natt på er!!



HDSL....//Lacken

Funderar, funderar, funderar...

... men vad funderar jag på??



Har återigen haft en helmysdag med familjen idag.. Mamma gjorde blonda slingor på mig våren till ära, har bakat kakor med systra mi,druckit kaffe, druckit kaffe, druckit kaffe (gud vad jag dricker kaffe), ätit familjepizza med RIKTIG KEBAB från Amigo, myst myst myst, ätit räkor och druckit vin till kvällen och ännu mer mys mys mys med hela familjen... Härligt att vara hemma, men kan faktiskt erkänna att jag längtar tillbaka till Uppsala lite! Undrar om det är av någon speciell anledning?!?! ;) hehe...


I morgon väntas påskfirande för hela slanten med de underbara flickorna... Återkommer om det!


HDSL....//Lacken




Ny färgade håret och den underbara sjalen =)

Spådamen hade rätt, jag är gravid...

Som sagt var det första april dagen till ära och det innebar ljuga ljuga ljuga för hela slanten.. Och sååå jag lyckades!! OJ OJ... =)


Spädde på diskussionerna vi haft kring mitt illamående då det skämtades om en graviditet.. Jonas tyckte bestämt att jag ändå skulle testa, pga att spådamen en gång sa det... Så tidigt imorse fick Maja ett sms om ett positivt graviditetstest.. "MAJA!!!! spådamen hade rätt!!!" Fick tillbaka snart svar från en extremt orolig, och jag tror chockad, Maja... Jag ringde strax efter och stackars söta Maja var helt förtvivlad... Vad tänker du? Vad händer nu? Vem är pappan? Blir jag gudmor nu? (dock den sistnämnda frågan med en liten gnutta lycka i rösten) Vi diskuterade ett tag och bollade fram och tillbaka vad som var nästa steg... Efter ett bra tag hör jag Maja bryta ut... "JOSEFINE!! OM DETTA ÄR ETT SÅDAN DÄR JÄVLA APRILSKÄMT DÅ DÖDAR JAG DIG??!!!" Och visst va det så.. jag kunde inte hålla masken längre och skrattade tills tårarna rann... Guuuud va jag lyckades, säger bara... 1-0 till mig!! Underbara människa hon är som bryr sig så, guld värd!! =)

Förlåt Maja för att jag kanske förstört din påsk, men jag vet att du gillar mig ändå...


Annars har dagen i sig varit hektiskt... Först arbetsintervju på majgården i majåker.. Mycket trevligt, och det gick hur bra som helst... Kan knappt bärga mig tills jag får börja jobba.. (ofta man tänker så om sitt jobb ^^) Efter det hämtade jag upp Emelie för en fika på stan, och vi tog då svängen förbi Jenny, som sov så gott, och tvingade upp henne ur sängen så hon fick hänga på... En liten runda runt shopping ströget först för att sedan få oss en matbit på Fifflers... Mmm, så gott alltså!! Baguette med räkröra is the shit... Tillsist tog vi vårt pick och pack och åkte hem till Emelie för en kopp kaffe och bullar.. smarrigt!! Värsta mysdagen ju... Måste tillägga att jag gjorde världens fynd idag.. Har gått i 2 månader och tittat på en sjal i Uppsala som vart alldeles på tok för dyr... 300 kr för en sjal, inte okej! Därför har jag inte köpt den utan bara trånat efter den så länge... MEN IDAG!!! Inne på De Nimes fanns en liten fyndkorg med sjalar och DÄR hittade jag min älskade underbara sjal (den blå) för 50 kr... SWEEEEET!!

...and so I lived happily ever after!!


Ikväll har vi haft en familjemysdag och det är ju underbart.. Hela familjen samlade under ett och samma tak.. inte dåligt för att vara familjen Johansson... like that! Vi har ätit våfflor och druckit vin och BARA MYST MYST MYST!!! Älskar't...




HDSL....//Lacken




RSS 2.0